WIJ ZIJN ZAMAN

Een familiebedrijf wat sinds jaar en dag maar één doel voor ogen heeft: de nieuwste trends op het gebied van Fashion, Sneakers & Sport naar Hulst halen en aan u presenteren.

Dit doen wij in onze departement store van ruim 700m2 waar wij meer dan 70 merken voor zowel vrouwen als mannen verkopen.

ZAMAN blijft verrassen met collecties van bekende en minder bekende merken. Een groot en actueel assortiment van uiteenlopende merken, stijlen en budget zodat iedereen zijn/ haar eigen stijl kan creëren.

Daarnaast zijn wij dé sportspecialist in de regio. Met jarenlange ervaring op het gebied van Running, Fitness, Wandel, Zwemmen, Hockey & Voetbal.

PERSONAL SHOPPING

PLAN EEN AFSPRAAK OF BESTEL EEN KOFFER! 


1| PLAN EEN AFSPRAAK

Wij maken graag tijd voor u vrij! 

Plan een afspraak in op een dag en tijd wanneer het u uitkomt. Wij zorgen dat er iemand klaar staat om u te voorzien van het beste advies. 

Plan hier een afspraak


2 |BESTEL EEN KOFFER

Heb jij geen zin om te shoppen, maar wel toe aan iets nieuws? 

Kies dan voor een koffer bij ZAMAN FASHION | SNEAKERS | SPORT. 

Geef aan wat je kunt gebruiken, wat je stijl is en wat je maten zijn en wij gaan voor jou aan de slag. 

De koffer kan opgehaald of bezorgd worden, en je mag hem 5 dagen bij je houden. Daarna geef je aan wat je eventueel wilt houden, en dat wordt afgerekend. 

Klinkt eenvoudig toch? Dat is het ook, dus bestel snel!  

Stuur een mail naar: webshop@zaman.nl of app naar +31 6 51141991. 


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.